MEPITREE er ikke begrænset til nogen rammedesigner og tænker, men også en spørger om ophold og ophold i den nye æra. Vi tør forestille os og tør prøve forskellige nye teknologier eller nye materialer, der kan fremme og forbedre beboernes livskvalitet. I de sidste 20 år har vi fortsat med at lære og forbedre os selv, og endelig opnået et mærke af høj kvalitet, der er tillid til high-end kunder.
Med lidenskab og beslutsomhed fortsætter vi med at udvikle og polere vores viden, dygtighed og opdatering af arkitekturtendensen hele tiden. Vi tror, ​​der er masser af nye ideer og viden, der sker hele tiden.
Værdien af ​​klassisk kunst, der er nedstammer over tid, bringer nutidig kunst til viden og udvikling af elegante palæer og afbalanceret arkitektonisk design. Med standardcertificeringen af ​​arkitekter og bygningsingeniører kan det garantere langsigtet konstruktion. Hvis der er problemer i bygningen, vil vi være opmærksomme på det og følge op.
Hvordan oprettes en rimelig moderne stil, mens alt er klar til at blive moderniseret?
Vi udfordrer os selv med begrebet komplekse flerlag; glat og mat, riller og leger med lysets bounce, inklusive simulering af massivt flydende. Dette designkoncept vil være interessant i moderne boligformat mindst 20-30 år frem fra.
MEPITREE giver dig rådgivning, rådgivning, indretningstjeneste, bygningskonstruktioner og -systemer til boligprojekter, kontorbygninger, ejerlejligheder, resorts og hoteller af et professionelt arkitekt- og indretningsteam. Vi vælger de nyeste teknologier og innovative designs til vores kunder og vælger også kvalitetsmaterialer og skaber en unik stil til dit perfekte design.
“Kunst og liv”
Et perfekt match af pragt og brugbarhed i huset reagerer på den enkeltes livsstil, der er forskellig og forskelligartet. Med vores førsteklasses materialer er de nøje udvalgt, nogle importeres og andre skræddersyede. Hvert stykke designede ting fra os anses for at være kunsten at leve i praktiske anvendelser.
“Alt kan styres”
Vi er en førende specialist inden for design og fremstilling af indbyggede møbler. Vi har vores produktionsfabrik til at levere et funktionsdesign, kvalitetskontrol og one-stop-service. Således kan kunder stole på vores produktion, der vil være præcis i hvert element og udsøgt i hver detalje og leveret til tiden.